Izbori 2020

Saopćenje za javnost

Kandidkinja SBB-a za Skupštinu grada Prijedora: Povratnicima vratiti dostojanstvo

02/11/2020

Čavka je izrazio zadovljstvo što upravo mlada i obrazovana Lejla Muslimović predstavlja SBB u Prijedoru

Potpredsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Admir Čavka posjetio je Prijedor, gdje se i sastao sa kandidatom SBB-a za Skupštinu grada Prijedora Lejlom Muslimović. Muslimovićka, inače diplomirani turizimolog, a pri kraju je i master studija, kaže da je veoma važno mladim ljudima omogućiti da se zaposle i ostanu u Prijedoru.

“Čast mi je i zadovoljstvo što upravo preko Saveza za bolju buducnost BiH imam priliku da predstvaljam mlade i obrazovane povratnike koji će u ovom gradu živjeti od svoga truda i rada. Cilj svih nas mladih koji smo odlučili da prestavljamo svoj narod je prevenstveno vraćanje dostojanstva povratnicima, te stvaranje uslova da svi konačno počnemo da živimo od svoga rada. Porazna je i činjenica da je ogroman broj mladih i obrazovanih povratnika napustio Prijedor upravo jer nije imao mogućnost zaposlenja ni pored svih referenci” , kazala je Muslimovićka.

Čavka je izrazio zadovljstvo što upravo mlada i obrazovana Lejla Muslimović predstavlja SBB u Prijedoru. I pored činjenice da su Lejlini roditelji veoma uspješni estradni umjetnici, njihova kćerka Lejla marljivo radi na svom obrazovanjju kao i za porodične firme porodice Muslimović, naglasio je Čavka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.