Izbori 2020

Saopćenje za javnost

LDS Srebrenik: Poseban akcent na privredi

02/11/2020

U implementaciji ovog našeg cilja koristićemo veze i poznanstva naših kolega, evropskih liberala, kaže se u saopćenju za javnost

Liberalno demokratska stranka Bosne i Hercegovine postoji da bi, kao i evropski liberalni demokrati, štitili pravedno, slobodno i otvoreno društvo, u kojem težimo ravnoteži životnih vrijednosti, slobode, jednakosti i zajedništva, kaže se u saopćenju za javnost i dadaje:

– OO LDS-a Srebrenik poseban akcenat će usmjeriti na stvaranje povoljnog ambijenta za ulaganje u privredu čime će se stvoriti uslovi za brže i brojnije zapošljavanje naših građana.

U ovom procesu ćemo koristiti pozitivna iskustva općina i gradova koji bilježe brz ekonomski razvoj, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz regiona.

U implementaciji ovog našeg cilja koristićemo veze i poznanstva naših kolega, evropskih liberala, jer smo punopravni članovi njihove asocijacije. Bitno je napomenuti da su evropski liberali, po brojnosti, treća politička snaga u parlamentu Evrope, istakao je Nusret Morankić, kandidat LDS-a za gradsko vijeće Srebrenik.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.