snsd bijeljina

Podrška poljoprivrednicima za siguran plasman proizvoda

bijeljina maksimovic

Maksimović je istakao da vlasti na svim nivoima treba da jačaju i ulažu u domaću proizvodnju hrane, jer od toga korist imaju svi građani

Odbornički kandidati SNSD-a Bijeljina posjetili su danas Prehrambenu industriju “Sava” i najavili zalaganje za unapređenje saradnje prerađivača i poljoprivrednih proizvođača za siguran plasman domaćih proizvoda.

Odbornički kandidat Stojanka Nikolić ukazala je na značaj “Save” za Semberiju, navodeći da je vrijednom seljaku najveći problem plasiranje sopstvenog proizvoda.

Sa direktorom fabrike Stevom Filipovićem, kandidati SNSD-a razgovarali su o aktuelnoj situaciji u oblasti proizvodnje, nabavci repromaterijala i saradnji sa poljoprivrednicima Semberije, a sastanku je prisutvovao i predsjednik pokreta “Uspješna Srpska” Zlatko Maksimović, koji je pohvalio menadžment fabrike na dobrom poslovanju i organizaciji u vrijeme krize, navodi se u saopštenju nakon sastanka.

Maksimović je istakao da vlasti na svim nivoima treba da jačaju i ulažu u domaću proizvodnju hrane, jer od toga korist imaju svi građani.

Direktor fabrike “Sava” Stevo Filipović izrazio je nadu da će situacija u oblasti prehrambene industrije biti povoljnija u narednom periodu.

“Ova fabrika je od strateškog značaja za Republiku Srpsku i bitno je da napravimo iskorak s ciljem boljeg ambijenta za domaće proizvođače”, rekao je on.