"24sata"

Hrvatski mediji: Davor Šuker u vezi s 25 godina mlađom pjevačicom?!

SUKER (1)

Ana je svojevremeno otkrila da ju je Šuker zaprosio staviviši prsten u čašu vina pa se zamalo ugušila

Bivša nogometna zvijezda Davor Šuker (52) poznat je po vezama s misicama i manekenkama, a posljednje je ljubio Maju Cvjetković.

Aktuelni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora UEFA-e, ako je vjerovati napisima u hrvatskim medijima, ponovno ljubi, i to još jednu mlađahnu misicu.

Kako pišu 24sata, Šuker je u posljednje vrijeme blizak s bivšom Kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo (27). Prema glasinama koje kruže, par je u vezi već mjesecima.

Kristina je nedavno za 24sata potvrdila da poznaje Davora, no negirala je da su skupa, a o tome nije htjela govoriti ni u srijedu. Inače, Bralo je osvojila titulu Kraljice Hrvatske 2013., dok se posljednjih godina posvetila muzici i pjevanju te je objavila pjesme “Pronto”, “Atlantida” i “Hrvatice”.

Šuker je poznat po tajnovitosti kada je riječ o njegovu ljubavnom životu. Njegova posljednja veza za koju javnost zna bila je s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković (34), zbog koje je često boravio u Americi, a skupa su bili dvije godine.

Predsjednik HNS-a prije Maje je bio s manekenkama Draganom Radošević (35) i Kristinom Bradač, a navodno i s teniserkom Ivom Majoli. Mnogi su vjerovali da će njegova veza sa španskom voditeljicom Anom Obregon rezultirati brakom, ali to se nije dogodilo.

Ana je svojevremeno otkrila da ju je Šuker zaprosio staviviši prsten u čašu vina pa se zamalo ugušila.