Izbori 2020

promocija kandidata

Šarović: SDS i PDP složno do pobjede u Šamcu

21/10/2020

"Podržavamo čovjeka koji je mlad, obrazovan, sposoban, i prije ovog mandata se dokazao na rukovodnim radnim mjestima, zatim na poziciji načelnika Šamca dao maksimalne rezultate i njegove reference protivkandidatu su nedostižne" rekao je Simić

“Đurđe Miličević jeste kandididovan za načelnika opštine Šamac ispred PDP-a, ali on je naš kandidat, mi ga najiskrenije tako doživljavamo, podržavamo, i borićemo se za njegovu ponovnu pobjedu svim raspoloživim kapacitetima naše stranke” rekao je danas predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović u Šamcu, gdje je održana zajednička promocija kandidata za načelnika iz PDP-a i odborničke liste SDS-a.

“Zadovoljan sam okolnostima i rezultatima kojima smo dočekali predsjednika Srpske demokratske stranke Mirka Šarovića u Šamcu. Dočekali smo ga skupa sa kandidatom za načelnika Đorđem Miličevićem iz PDP-a koji je u protekle četiri godine radio dobro svoj posao” rekao je danas u Šamcu Blagoja Simić, predsjednik OO SDS Šamac, i naveo kako ovaj pozitivan primjer uspješne koaliciji SDS-PDP iz ovog grada može da se primijeni i na cijelu Republiku Srpsku.

“Podržavamo čovjeka koji je mlad, obrazovan, sposoban, i prije ovog mandata se dokazao na rukovodnim radnim mjestima, zatim na poziciji načelnika Šamca dao maksimalne rezultate i njegove reference protivkandidatu su nedostižne” rekao je Simić.

Simić je dalje kazao da je Šamac na vrijeme prepoznao da dolazi nova generacija mladih političara, neopterećenih prošlošću, spremnih za ozbiljne reforme i da povedu i opštinu i Republiku Srpsku u pravcu povećanja životnog standarda, otvaranja novih radnim mjesta i zaustavljanja odlaska mladih.

Predstavljajući odborničku listi kandidata SDS za odbornike u SO Šamac Simić je iznio ohrabrujuće činjenice: “Odbornička lista nam je izuzetno mlada, na njoj je čak 21 novo ime. Sve su to obrazovani, mladi ljudi, puni energije i dovoljno motivisani da se bore na izborima i da pobijede” i zaključio “sve u svemu SDS u Šamcu ide na sigurnu pobjedu sa zajedničkim kandidatom za načelnika iz PDP-a Đorđem Miličevićem.

“U protekle četiri godine zajedničkim trudom i radom napravili smo značajne pomake na području opštine Šamac. Naravno, nisu riješavani svi problemi, ima tu još mladih koji nam odlaze, ima još nezaposlenih, ali predano radimo na rješavanju i tih problema” rekao je zajednički kandidat SDS-a i PDP-a koji se bori za još jedan mandat načelnika opštine Šamac.

On je naveo da se pojedini problemi lokalne zajednice poput odlaska mladih i zapošljavanja moraju rješavati u saradnji sa institucijama Republike Srpske. Izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom i budućom saradnjom sa SDS-om i naglasio da ova partija ne vodi politiku konfrontacije, nego saradnje i borbe za progres Šamca i Republike Srpske. Pohvalio je listu SDS-a na kojoj se nalaze mladi ljudi i rekao da bi taj primjer trebalo da slijede i sve druge političke partije u Srpskoj.

“Imponuje mi što me SDS podržavaju i poslije četiri godine mandata i saradnje, a poslije ovih izbora ta saradnja može biti samo još uspješnija i plodotvornija” rekao je na kraju izlaganja zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika opštine Šamac Dorđe Miličević.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.