šetnjom kroz sve općine

Stranka za BiH zvanično otvorila predizbornu kampanju za Kanton Sarajevo

szbih

Kampanja je otvorena šetnjom kroz sve općine kako bi se spriječilo okupljanje na jednom mjestu, a kako bi ipak došli do svojih kandidata i aktivista

Dana 17.10. 2020 godine, Stranka za Bosnu i Hercegovinu je i zvanično otvorila predizbornu kampanju za Kanton Sarajevo. Otvaranju su prisustvovali predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Amer Jerlagić i predsjednik Kantonalnog odbora Džemal Smajić.

Kampanja je otvorena šetnjom kroz sve općine kako bi se spriječilo okupljanje na jednom mjestu, a kako bi ipak došli do svojih kandidata i aktivista.

Predsjednik Amer Jerlagić je istakao kako se Stranka za Bosnu i Hercegovinu ovaj put vraća snažno na političku scenu i to zahvaljujući stručnim i novim mladim kadrovima koje je javnost prepoznala , na koje smo posebno ponosni.

Građani su srdačno prilazili i pružali podršku Stranci za Bosnu i Hercegovinu, istaknuvši da je država slabija kako na vlasti nema Stranke za Bosnu i Hercegovinu koja jedina u svom nazivu ima ime naše domovine.

Kandidati na čelu sa Jerlagićem i Smajićem obećali su da Stranka nikad neće izdati proklamovane principe i ciljeve, jer u srcu i duši uvijek nam se nalazi naša jedna i jedina BiH. Predsjednik Jerlagić je danas dao dodatni motiv kandidatima i rekao im da će se susresti sa mnogim iskušenjima i teškoćama kao nikad do sada.

Predsjednik Kantonalnog odbora Džemal Smajić u svom obraćanju istaknuo je kako je to rezultat sve veće popularnosti Stranke za Bosnu i Hercegovinu, a što govore sva istraživanja i zadnje ankete. Oduševljenje nisu krili i sami kandidati koji su otkrili Jerlagiću da uopšte ne sumnjaju u pobjedu Stranke, kazavši kako njihov rad na terenu to najbolje pokazuje. Na kraju svi su zajedno zaželjeli dobro zdravlje svim građanima i preporučili svima da se pridržavaju preporučenih mjera kako bi što prije pobijedili pandemiju.

Bosna i Hercegovina prije svega!