Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

izbori u bih

Sve za glasove: Dijele testove za koronu, a ni zdravstvene ustanove ih nemaju (VIDEO)

izbori

Građanima poručuju da dođu u prostorije njihovog izbornog štaba i dobiju besplatno testiranje na virus korona, dok u isto vrijeme testova nedostaje u ustanovama zdravstva

Vaše je samo da dođete, a brigu o vašem zdravlju prepustite nama. Poruka je ovo iz Izbornog štaba SNSD-a Banja Luka i Igora Radojičića, rejonski odbor Borik 1.

Građanima poručuju da dođu u prostorije njihovog izbornog štaba i dobiju besplatno testiranje na virus korona, dok u isto vrijeme testova nedostaje u ustanovama zdravstva.

Jedan mladi Banjalučanin je ustupio videosnimak narodnom zastupniku PDP-a i Radojičićevom protivkandidatu za gradonačelnika Banje Luke Drašku Stanivukoviću, u kojem se to jasno vidi.

– Nakon ovakvog postupka moja dužnost je da pozovem predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Igora Radojičića da prestanu sa ovom monstruoznom inicijativom. Da prepuste ustanovama zdravstva da rade svoj posao, da se ne igraju sa životima. Jedan mlad čovjek koji želi da se testira u Kliničkom centru ne može to da uradi, a njegova baka može da se testira ako se upiše u registar u SNSD štabu. Nevjerovatno je i šokantno da ovakva stvar ikome može pasti na pamet – poručuje Stanivuković.