Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poruka podrške

Kardinal Puljić pisao papi Franji: Cijela BiH moli za vaš oporavak

papa franjo

U ovim trenucima, kazao je, želi papi Franji prenijeti pozdrave i molitve, ne samo u svoje, nego i u ime svih katolika u BiH, njihovih biskupa i svećenika, redovnika i redovnica

Vrhbosanski nadbiskup i predsjednik Biskupske konferencije BiH Vinko kardinal Puljić uputio je podršku papi Franji, koji se oporavlja nakon operativnog zahvata u rimskoj bolnici “Gemelli”, javlja Anadolu Agency (AA).

“Vaša svetosti, s velikim zanimanjem i pozornošću putem sredstava društvenih komunikacija pratim informacije o vašem oporavku nakon operativnog zahvata. Uzdajući se u Božju providnost i stručnost medicinskog osoblja, koje za vas brine, nadam se da ćete se čim prije oporaviti i vratiti svojim obvezama upravljanja Katoličkom crkvom”, naveo je kadrinal Puljić u poruci.

U ovim trenucima, kazao je, želi papi Franji prenijeti pozdrave i molitve, ne samo u svoje, nego i u ime svih katolika u BiH, njihovih biskupa i svećenika, redovnika i redovnica.

“Vjerujem – i svih drugih stanovnika Bosne i Hercegovine, koji su u lipnju/junu 2015. i sami doživjeli vašu prisutnost u Sarajevu te u Vama prepoznali iskrenog prijatelja. Često ste nas pozivali na molitvu za vas, a u ovim izazovnim vremenima vjerujem da iz nje crpite snagu. Ujedinjeni u molitvi s cijelom Crkvom i sa željom za skorim oporavkom, iskreno vas pozdravljam”, naveo je kardinal Puljić.