Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Koalicija Hrvatsko zajedništvo: Jadni narode, cijene goriva opet lete u nebo

hrvatsko zajednistv o

Cijene goriva u BiH ponovno lete u nebo! Čim na svjetskom tržištu cijena barela malo ode gore, trgovci naftnim derivatima brže-bolje dižu cijene, a kada cijena na svjetskim tržištima padaju, oni spavaju zimskim snom, kaže se u saopćenju za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo i dodaje:

– Koalicija Hrvatsko zajedništvo još jednom osuđuje ponašanje trgovaca naftnim derivatima koji su, čim je cijana na svjetskim tržištima naftnim derivatima malo skočila, odmah povisili cijene na benzinskim crpkama u strahu da ne bi bili na gubitku, odnosno kako ne bi imali onoliku zaradu koliko su naviknuli.

Ne treba biti ekonomski ekspert pa vidjeti kolika je njihova zarada, a koliko država uzima za sebe; svatko sebi grabi, ali s leđa jadnih potrošača koje se nimalo ne pita za posljedice ovakvih poteza. Oni su, jednostavno, krava muzara koju treba izmuzati sve dok u njoj ima imalo mlijeka.

I dok s predizbornih plakata vrište razni slogani (NAROD I DOMOVINA, O(P)STANAK, ZAJEDNIŠTVO itd.) kojima se narod mami na još jednu prijevaru, taj isti narod razmišlja o neizlasku na izbore, o napuštanju svojih ognjišta, o tome kako će, oni koji o(p)stanu sastaviti kraj s krajem.

Mi iz Koalicije Hrvatsko zajedništvo još jednom upozoravamo stanovništvo BiH kako je narod (onaj koji nije u statistici bogatih i privilegiranih) izvaran raznim obećanjima, država opljačkana, pa kako će (o(p)stati na ovim područjima i od čega živjeti!

Pozivamo taj obespravljeni narod da kaže dosta ovakvoj politici, da dadne povjerenje onima koji će mu služiti, a ne vladati njime, da se na biralištima konačno obračuna s ovom pogubnom politikom. Zar nije dosta više ovoga terora „odabranih“ koji se positovjuećuju s tim narodom, ali za njegove interese „rade“ samo pred izbore kako bi ga „jahali“ i „naredni“ mandat od četiri godine! E, moj jadni narode, poručuje se u saopćenju.