Koalicija Hrvatsko zajedništvo: Središnja Bosna preplavljena plakatima koje ste platili Vi građani

koalicija hrvatsko zajednistvo -grude

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije voli se slikati i na slici „ispasti“ jako fino i uljudno. To je činjenica i čovjek ima pravo voditi računa o svome izgledu, ali isto tako trebao bi voditi računa i o proračunskim sredstvima kojima raspolaže, a i onima koja troši u svrhu političke, predizborne promidžbe, kaže se u saopćenju Koalicije Hrvatsko zajedništvo i dodaje:

– Po dojavama s terena, koje dobiva Koalicija Hrvatsko zajedništvo, cijela BiH, a poglavito Hercegovina i Središnja Bosna, preplavljeni su jambo plakatima s kojih nasmiješen gleda predsjednik njegove stranke i ostale narodu „omiljene“ face uz ukradeno tuđe vlasništvo pod nazivom ZAJEDNIŠTVO i patetičnu poruku NAROD i DOMOVINA (kojima ipak nedostaju neki epiteti). I tu ne bi bilo ništa sporno da se ti predizborni plakati i ostali promidžbeni materijali ne tiskaju od vašega novca, poštovani građani opljačkane BiH.

Tragom tih dojava s terena, iz Posavine, Središnje Bosne, Hercegovine… jednostavnom računicom došli smo do cijene koštanja svih plakata, plakatića i ostalih materijala kojima se propagira (ne)rad aktualne vladajuće stranke u Hrvata i ta računica kaže kako je samo u tu svrhu voditelj „kampanje“ stožerne stranke u Hrvata utrošio između 500 000 i 600 000 KM (dostatno, s ostatkom, onoliko koliko ukupno u svoju predizbornu promidžbu planira utrošiti Koalicija Hrvatsko zajedništvo). O drugim troškovima vladajuće stranke ovaj put nećemo.

Čitamo u tiskovinama kako je „premijer“ HNŽ-a zaredao obilaziti razne ustanove pa je tako na red došao i obilazak novoopremljene prostorije Studija dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Mostaru gdje se „premijer“ uz obveznu pratnju fotoreportera pohvalio kako njegova Vlada, „pored redovitih izdvajanja za visokoškolske institucije, izdvaja značajna sredstva i za potporu studentima“. Zbilja bismo o ovome željeli čuti mišljenje i samih studenata.

Mi iz Koalicije Hrvatsko zajedništvo želimo upoznati javnost kako smo nedavno predsjedniku Vlade HNŽ-a postavili sedam pitanja na koja do sada nije odgovorio pa ćemo umjesto njega uskoro mi sami odgovoriti na njih. A do tada, neka se „premijer“ i dalje slika, kaže se u saopćenju za javnost.