Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

oglasila se policija

Kod Mostara napadnut službeni automobil iz pratnje Željke Cvijanović

Banja Luka: Održana posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske koju je zatražio Milorad Dodik
11.04.2022., Narodna skupstina RS, Banja Luka (BiH) – Milorad Dodik, srpski clan Predsjednistva BiH i lider SNSD, rekao je da ga ne brinu mnogo sankcije koje je danas njemu i Zeljki Cvijanovic uvela Velika Britanija, te da Velika Britanija nikada nije imala dobre namjere prema Srbima i Republici Srpskoj. Dodik je rekao da je Velika Britanija neprijatelj srpskog naroda a veleposlanika Velike Britanije je nazvao „smradom“. Zeljka Cvijanovic, predsjednica RS, rekla je da su ove sankcije donesene na zahtjev oporbe u RS, odnosno stranke PDP, koju je nazvala „britanskom ekspoziturom u RS“. Oporbeni lideri u NSRS, Nebojsa Vukanovic i Igor Crnadak su negirali Dodikove i Cvijanovickine tvrdnje. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

O događaju su upoznati nadležni tužitelj i Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH

Kod Mostara je jučer napadnut službeni automobil predsjednice RS Željke Cvijanović. Nepoznata osoba je sa svojim automobilom marke Hyundai prepriječilo put i sa službenog vozila otrgnuo rotaciono svijetlo i bacio ga van puta.

– 04.08.2022.godine u 17:30 sati u PU Mostar obratio se policijski službenik MUP-a RS koji je bio u pratnji predsjednice RS Željke Cvijanović i prijavio napad na magistralnom putu M-17 na Bišću polju.

Tom prilikom NN lice sa vozilom “Hyundai“ im je prepriječilo put i sa službenog vozila otrgnuo rotaciono svijetlo i bacio ga van puta. O svemu je upoznat tužilac i Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH – navedeno je iz MUP-a HNK.

O događaju su upoznati nadležni tužitelj i Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH.