Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zahvalio se ljekarima

Kojović opisao šta mu se desilo prije dvije nedjelje: Doživio sam težak infarkt

koj

Kako je naveo Kojović, zbog velikog broja upita, a zbog nemogućnosti da svima odgovori ponaosob, odlučio je ukratko ispričati šta se desilo u nedjelju 25. septembra

Državni parlamentarac i bivši predsjednik Naše stranke Predrag Kojović neposredno prije izbora završio je u bolnici zbog srčanih problema, a sada, nakon što se stanje stabilizovalo oglasio se o svom zdravstvenom stanju.

Kako je naveo Kojović, zbog velikog broja upita, a zbog nemogućnosti da svima odgovori ponaosob, odlučio je ukratko ispričati šta se desilo u nedjelju 25. septembra.

“Prije svega, sada sam dobro, sve je u redu, sve će biti u redu i svakim danom se osjećam bolje i bolje. Također, ne mogu riječima opisati koliko su mi u prethodnih desetak dana značile i davale snagu vaše poruke podrške. Dakle, u nedjelju 25. septembra oko podne doživio sam težak infarkt. Zahvaljujući nevjerovatno brzoj i stručnoj reakciji sarajevske Hitne pomoći, a potom i tima Centra za srce na čelu sa dr. Majlom Ćibo danas sam u prilici da ovo pišem. Oporavak će trajati još par sedmica, ali sam uvjeren da ću iz ovoga izaći još jači”, naveo je Kojović.

Dalje dodaje da je zahvaljujući gore spomenutim ljudima dobio novi život i novu šansu.

“Naredne nedjelje, 2. oktobra, zahvaljujući vašim glasovima naša zemlja je dobila novu šansu. Slučaj – ne, kako kaže jedan mudri čovjek. Idemo naprijed. Zajedno i tačka”, poručio je Kojović.