Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum BiH sponzor “arTz” festivala u Tuzli

BiH

arTz

Konzum BiH ponosni je sponzor ovogodišnjeg Festivala savremene umjetnosti «arTz» koji će biti održan u Tuzli od 1. do 5. juna. Riječ je o Festivalu koji za cilj ima, prije svega, promociju mladih bh. umjetnika, ali i pozicioniranje «grada soli» na sami vrh umjetničke karte naše zemlje i regiona.

Ovaj festival bit će organiziran na osam različitih lokacija u gradu, a uključit će više od 20 različitih kulturnih događaja.

«Konzum BiH je uvijek podržavao umjetnost, pogotovo one kulturne događaje koji za cilj imaju predstavljanje i afirmaciju mladih bh. umjetnika. Tuzla već sada ima bogatu umjetničku ponudu koja zavređuju pažnju svih, a ‘arTz’ festival dodatno upotpunjuje tu sliku. Radujemo se što ćemo u narednim danima imati priliku kroz festivalske događaje družiti se s našim dragim Tuzlacima i vjerujemo da će svi oni koji budu prisustvovali ovoj manifestaciji uživati u ostvarenjima umjetnika», poručila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Također, Konzum BiH želi doprinijeti povećanju posjete događajima na ovom festivalu, pa će svojim kupcima koji kupe tri Menprom proizvoda pokloniti ulaznice za Open Air party koji će biti održan na Panonskim jezerima. Pozivamo vas da posjetite «arTz» fesival i uživate u umjetničkim ostvarenjima, ali se i dobro zabavite.