Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dom naroda PSBiH

Lidija Bradara pokušala opravdati neusvajanje zakona o akcizama na gorivo: Možete li je razumjeti?

lidija bradara – fena (1)

Pogledajte kako je novo poniženje koje su bh. političari u Domu naroda PSBiH uradili svim građanima BiH pokušala objasniti pred kamerama. Zbog ovakvih političara cijene goriva su nam približne kao i u Njemačkoj, a plate… Znate već

Delegatkinja hrvatskog naroda u Domu naroda PSBiH Lidija Bradara izjavila je danas u Sarajevu u vezi usvajanja zakona o akcizama na gorivo da je jako teško donositi neprovodive zakone.

– Građani moraju znati da bi bilo nemoguće provesti taj zakon da smo ga usvojili u bilo kojem tekstu budući da nema tehničkih uvjeta – dodala je Bradara.

Navela je da se mjere socijalne politike ne provode na takav način, ali da ima još vremena i da je danas usaglašavan tekst zakona o PDV-u, te da socijalnu politiku treba voditi s prihodovne strane.

Badara je istakla da je inicijativa za smjenu ministrice vanjskih poslova Bisere Turković izazvana nezadovoljstvom klubova hrvatskog i srpskog naroda njenim radom “jer nije bio institucionalan i jer je provodila politiku samo jednog naroda i jedne stranke”.

Pogledajte kako je novo poniženje koje su bh. političari u Domu naroda PSBiH uradili svim građanima BiH pokušala objasniti pred kamerama. Zbog ovakvih političara cijene goriva su nam približne kao i u Njemačkoj, a plate… Znate već.