BiH

izborna sjednica 1. jula

Lista kandidata za izbor na funkciju rektora UNSA

24/06/2020

Članovi Senata Univerziteta u Sarajevu (UNSA) informirani su, danas na redovnoj sjednici Senata, o listi kandidata za izbor na funkciju rektora Univerziteta u Sarajevu za mandatni period 2020–2024. godine

Kandidati za izbor na funkciju rektora Univerziteta u Sarajevo su prof. dr. Elvir Čizmić, redovni profesor Ekonomskog fakulteta UNSA, prof. dr. Šaćir Filandra, redovni profesor Fakultet političkih nauka UNSA i prof. dr. Rifat Škrijelj, redovni profesor Prirodno-matematičkog fakulteta UNSA.

Kako je saopćila Služba za odnose s javnošću UNSA, izborna sjednica Senata bit će održana 1. jula. Kandidati za izbor rektora Univerziteta u Sarajevu prezentirat će programe rada za mandatni period 2020–2024. godine.

Članovi Senata Univerziteta u Sarajevu (UNSA) informirani su, danas na redovnoj sjednici Senata, o listi kandidata za izbor na funkciju rektora Univerziteta u Sarajevu za mandatni period 2020–2024. godine, na osnovu Izvještaja Komisije za provođenje procedure izbora rektora za mandatni period 2020–2024. godine.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.