Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Livanjski HDZ 1990: Ne želimo plaćati mostarske dugove

mostar_sunce_musala_

Livanjski HDZ 1990 tvrdi kako vijećnici te stranke u Općinskom vijeću Livno nisu podržali preuzimanje kreditne obveze za plaćanje neuplaćenih doprinosa uposlenika Radija Herceg-Bosne, jer ne žele da stanovnici Livna plaćaju za dugove koje je netko drugi napravio u Mostaru, a priopćenje HDZ-a BiH na tu temu HDZ 1990 nazvao je “jednom velikom laži”.

“Na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća Livno uopće se nije raspravljalo ni o podršci RTV Herceg-Bosne d.o.o. Mostar, ni o nekakvom ‘određivanju namjenskih sredstava’, nego, po treći put u zadnjih godinu dana, o preuzimanju kreditne obveze za plaćanje neuplaćenih doprinosa uposlenika RTV ‘Herceg-Bosne’ d.o.o. Mostar”, navodi se u priopćenju za javnost HDZ-a 1990.

Iz te stranke poručuju kako bi svim Livnjacima bilo jasno o čemu se tu radi da HDZ BiH nije ukinuo izravno prenošenje sjednica Općinskog vijeća na Radiju Livno, a sve kako bi mogli “još lakše lagati i obmanjivati narod”.

“O vječnoj borbi HDZ BiH za izgradnju i očuvanje identiteta hrvatskog naroda, najbolje svjedoči to što, i nakon skoro 30 godine njihove vladavine, nemamo nacionalni tv kanal na hrvatskom jeziku, a nas Hrvata na ovim prostorima, zbog njihove promašene politike, nikad nije bilo manje”, navodi se u priopćenju HDZ-a 1990.