Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Ljeto na Vrbasu”: Miladinović najbolje skočio banjalučku lastu (FOTO)

aa_picture_20150712_5838322_web

Borko Miladinović iz Užica pobijedio je danas u skokovima sa Gradskog mosta u Banjaluci, u okviru tradicionalne 62. manifestacije “Ljeto na Vrbasu”, javlja Anadolu Agency (AA).

On kaže da mu je ovo peti ili šesti put da skače u Banjaluci, veoma je zadovoljan organizacijom skokova, a naglašava da je publika u ovom gradu sjajna.

Inače, trenira olimpijske skokove, te mu banjalučka lasta ne predstavlja veći problem, jer na jednom treningu skoči po 50 puta, tako da mu je veoma lako mijenjati stilove skoka.

Drugo mjesto u skokovima osvojio je Mladen Cvetković iz Kragujevca, a treće Aleksandar Aleksić iz Užica. Inače, svoje vještine u banjalučkoj lasti pokazala su 23 takmičara iz devet gradova Bosne i Hercegovine i Srbije.

Borko Miladinović iz Užica pobijedio je danas u skokovima sa Gradskog mosta u Banjaluci, u okviru tradicionalne 62. manifestacije “Ljeto na Vrbasu”

Zoran Sanković, samostalni turistički saradnik u Turističkoj organizaciji Grada Banjaluka rekao je da je “Ljeto na Vrbasu” počelo kotlićijadom na obalama Vrbasa. Dodijeljene su i nagrade za najbolji kotlić, treće mjesto osvojila je ekipa “Musketari”, drugo “Elta kabel”, a najbolji kotlić skuvala je ekipa “Diksi” koji su osvojili kotlić i pehar.

Sanković je najavio je da će tokom sljedećih sedam dana uz i na Vrbasu biti održan niz sportskih takmičenja, među kojima turnir u odbojci na pijesku, u basketu, fudbalu na pijesku, vaterpolu…

“U nedelju se održava trka dajak čamaca, kajak čamaca, sportski ribolov  i priključiće nam se sve ekipe vezane za vodu”, kazao je Sanković.

Publika na obalama Vrbasa, kod tvrđave Kastel, ali i u čamcima na Vrbasu, uživala je današnjem dvočasovnom programu. Mnogi su osvježenje potražili u hladnoj rijeci.