Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljubi Bešliću priznanje Crvenog križa Mostar

yek7bDRS_Kajtaz_Beli

Povodom obilježavanja 105. godišnjice Crvenog križa u Bosni i Hercegovini, 20. godišnjice Crvenog križa Federacije Bosne i Hercegovine i 95. godišnjice Crvenog križa Grada Mostara, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u Uredu Alena Kajtaza, sekretara Crvenog križa Mostar.

Tom prilikom gradonačelniku Bešliću je určeno jubilarno priznanje za sve što je Mostar učinio i što čini za razvitak Crvenog križa Grada.

Kajtaz je naglasio kako je Skupština crvenog križa Mostara, kao najviše tijelo prepoznala ulogu i značaj te nemjerljiv doprinos Grada u razvoju socijalnih, zdravstvenih, edukacijskih i humanitarnih aktivnosti išto je prihvatio Crveni križ kao jednog od poštovanih partnera i davatelja pomoći za najugroženije kategorije stanovništva.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je na priznanju te naglasio kako će Crveni križ i u budućnosti imati partnera i podršku u svim aktivnosti koje su na dobrobit svih sugrađana, napose onih koji tu pomoć najviše trebaju.

Kajtaz je zahvalio na prijemu te izrazio zahvalnost na riječima podrške i nastavku saradnje Grada Mostara i Crvenog križa Mostar.