BiH

Objavio na Facebooku

Marjanović: Moj sin i ja smo pozitivni na koronu, supruga gotovo da ne spava

27/07/2020

Borba nije gotova, ali bitke se dobivaju. Ovo definitivno nije sprint i čini se da će biti maraton

Profesor genetike i bioinžinjeringa i zastupnik u Skupštini KS Damir Marjanović objavio je na svom Facebook profilu kako je pozitivan na koronavirus, kao i njegov sin.

“Bezobrazni uljez SARS Cov-2 se uvukao u naš mali trokut Marjanovića. Moj sin je pozitivan od petka, od kada se sve troje nalazimo u izolaciji. Prve simptome sam osjetio u subotu a evo od danas sam i zvanično pozitivan. Moja supruga i Tinova mama, heroj ovog našeg trokuta koji posljednjih 72 sata skoro i da ne spava čuvajući svoje momke, za sada je negativna i nadamo se da će tako i ostati! O simptomima ću pisati poslije, ali dovoljno je reći da je ovaj post namjerno kratak”, napisao je Marjanović, te dodao:

“Hvala mnogima koji su me kontaktirali, koji su mi već pomogli i koji su mi poslali poruke potpore. Zapisujem svako ime (a ima ih mnogo) i čim skupim malo više snage u nekom od narednih postova ću im se i javno zahvaliti, jer oni moraju znati koliko su njihove riječi i djela u proteklom vikendu značile nama troma. Borba nije gotova, ali bitke se dobivaju. Ovo definitivno nije sprint i čini se da će biti maraton. No, istrčat ćemo ga nas troje zajedno. Molim sve moje prijatelje s kojima sam bio u kontaktu protekle sedmice, bez obzira na sve distance i maske koje smo imali, da prate svoje stanje u ovoj sedmici. Idemo dalje”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.