Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mičić: Bijeljina primjer uspješnog grada ne samo u BiH već i regionu

mico-micic

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić poručio je da ova stranka ima hrabrosti da preuzmemo odgovornost za nastavak razvoja grada i da SDS nije radio samo na razvoju, nego i na stvaranju dobrog imidža Semberije.

“Bijeljina je postala primjer uspješnog grada ne samo u Republici Srpskoj i BiH, nego i u regionu, a cilj kojem težimo je privlačenje investicija koje će omogućiti otvaranje novih radnih mjesta”, rekao je Mićić na predizbornoj tribini.

Prema njegovim riječima, jedan od strateških ciljeva SDS-a u Bijeljini biće spajanje turističke privrede i poljoprivrede, kako bi se na najbolji način iskoristili prirodni potencijali i oni koji su izgrađeni prethodnih godina.

Predizborni skupovi SDS-a održani su sinoć u Donjim Zagonima, Kovačićima i Donjem Dragaljevcu, a Mićić je u obraćanju podsjetio da je ova stranka imala hrabrosti da predvodi narod u najtežim trenucima.

Kandidati za odbornike izrazili su uvjerenje da će SDS ubjedljivo pobijediti na lokalnim izborima, navodeći da iza rada stranke stoje rezultati i opravdano povjerenje naroda.

Na tribinu u Donjim Zagonima kandidat SDS-a za odbornika Tomica Stojanović najavio je početak izgradnje društvenog doma u ovom selu i uređenje dječije igraonice u školi u Srednjim Zagonima.

Kandidat SDS-a za odbornika Dragomir LJubojević istakao je značaj Bijeljine kao regionalnog centra i zatražio povjerenje birača kako bi započeti projekti bili uspješno završeni.

Nosilac kandidatske liste SDS-a Jovan Gajić rekao je na tribini da je ubjedljiva izborna pobjeda SDS bitna kako se politička scena u Bijeljini ne bi usitnjavala.

Kandidat iz Gornjih Zagona Zoran Maksimović rekao je da stanovnicima semberskih sela treba pomoći putem mjera podsticaja i izgradnje infratrukture, ali i mjere kao što su niže cijene ulaza na kvantašku pijacu i cijene mjesečne karte za prevoz učenika.