humanitarni karavan

Mozzart obezbjedio osvježenje za ljekare

Prijedor 2

Poslije novčane donacije bolnici u Prijedoru, ova kompanija donirala vitaminske pakete za zdravstvene radnike

Humanitarni karavan Mozzarta nastavlja da pruža podršku zdravstvenim radnicima širom zemlje. Epidemija virusa korona ne jenjava, a prvi na udaru su ljekari i medicinsko osoblje, koji danonoćno vode tešku borbu protiv COVID-19 i spašavaju živote. Ova kompanija pokrenula je još jednu akciju u cilju poboljšanja uslova njihovog rada – organizovala je isporuku svježeg voća i prirodnih voćnih sokova u bolnici u Prijedoru.

Od izbijanja epidemije u martu, regionalni lider u priređivanju igara na sreću je akcenat u svom društveno-odgovornom poslovanju stavio na pomoć zdravstvenim ustanovama, kao i samim doktorima. Osim u Prijedoru, paketi vitaminskog osvježenja za ljekare – heroje zemlje, biće uručeni u Doboju i u Zvorniku. Regionalni lider u priređivanju igara na sreću je ovim bolnicama još ranije uručio donacije od po 10.000 KM, a sada se širom zemlje nastavlja humanitarna akcija.

Direktor prijedorske bolnice dr. Mirko Sovilj zahvalio se Mozzartu na ovom gestu:

– Zdravstveni radnici širom zemlje rade veoma naporan posao, a ovo je potvrda da imamo podršku i da zajednica misli na nas. Svaka vrsta pomoći u ovom trenutku je dobrodošla, hvala kompaniji Mozzart na vitaminskim paketima – istakao je direktor prijedorske bolnice Mirko Sovilj.