BiH

Zvornik

MUPRS: Komemorativni skup u Potočarima protekao mirno i bezbjedno

11/07/2022

Dodaje se da je Policijska uprava Zvornik nosilac aktivnosti obezbjeđenja komemorativnog skupa u Potočarima, te da su bezbjednom održavanju skupa značajan doprinos dali sami učesnici

Komemorativni skup održan u Memorijalnom centru Potočari, koji su obezbjeđivali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske protekao je mirno i bezbjedno, saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Dodaje se da je Policijska uprava Zvornik nosilac aktivnosti obezbjeđenja komemorativnog skupa u Potočarima, opština Srebrenica, te da su bezbjednom održavanju skupa značajan doprinos dali sami učesnici, kao i građani, te sve bezbjednosne agencije BiH.

Iako je na magistralnim i regionalnim putevima podrinjske regije saobraćaj bio frekventan, tokom trajanja skupa, obezbjeđeno je njegovo normalno i nesmetano odvijanje, navodi se u saopćenju.

Komemorativni skup je završen u 14.00 sati.

Obilježavanje 27. godišnjice genocida nad Bošnjacima „Sigurne zone UN-a“ Srebrenica, kolektivna dženaza i ukop posmrtnih ostataka 50 žrtava genocida počinjenog 1995. u Srebrenici, održani su danas u Memorijalnom centru Potočari.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.