Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

unutarstranački izbori

Mušić ostaje na čelu SDA u Hercegovačko-neretvanskom kantonu

edinmusic

Mušić je u svom obraćanju naglasio da je jedinstvo stranke na svim nivoima osnovni zadatak te da tom segmentu namjerava posvetiti maksimalnu pažnju

Jednoglasnom odlukom 60 prisutnih od 61 verificiranog delegata na Skupštini Kantonalnog odbora Stranke demokratske akcije Hercegovačko-neretvanskog kantona Edin Mušić ponovo je izabran za predsjednika tog odbora, javila je FENA.

Mušić, kao dugogodišnji istaknuti član SDA, predložen je od svih šest odbora stranke u kantonu te kao jedini kandidat deklarativno dobio povjerenje članstva da predstavlja stranku u narednom periodu, saopćeno je iz Kantonalnog odbora SDA HNK.

Kako je navedeno, za potpredsjednike su izabrani Bekir Isaković, Irma Memidžan i Džafer Alić.

Mušić je u svom obraćanju naglasio da je jedinstvo stranke na svim nivoima osnovni zadatak te da tom segmentu namjerava posvetiti maksimalnu pažnju.

“Međusobno razumijevanje i sinergija Kantonalnog odbora sa svim odborima u kantonu i šire je jako bitno. Namjera nam je maksimalno sarađivati i sa svim institucijama i organizacijama u ovom prostoru, a posebnu odgovornost imamo prema istočnoj i zapadnoj Hercegovini, jer oni zaslužuju našu veliku pažnju i podršku”, naglasio je Mušić.