Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"tek smo počeli"

Nakon “Dodika i Vučića” s tunela, Begić uklonio i “Ujedinjenu Srpsku” s klupa

begic klupe

Podsjećamo, Begić je početkom sedmice prijavio komunalnoj policiji postavljanje klupa brendiranih logotipom stranke Ujedinjena Srpska

Nakon što je danas zapalio društvene mreže i portale uklanjenjem nelegalno postavljenog transparenta sa natpisom “Svjetlo na kraju tunela” i slikom Milorada Dodika i Aleksandra Vučića, Ivan Begić, lider mladih banjalučkog PDP-a pohvalio se i “uklanjenjem” Ujedinjene Srpske u banjalučkom naselju Kočićev vijenac.

– Sa “uklanjanem” smo tek počeli, drago mi je da su građani svjesni da je ovo sve po slovu zakona, te da je to shvatio neko i naredio (ili sam uklonio) natpise Ujedinjene Srpske u Kočićevom vijencu, kazao je Begić.

Podsjećamo, Begić je početkom sedmice prijavio komunalnoj policiji postavljanje klupa brendiranih logotipom stranke Ujedinjena Srpska te najavio da će on to ukloniti ukoliko komunalna policija isto ne učini.

Klupe u Kočićevom vijencu, uz pijanku je postavila Ujedinjena Srpska kao kontramiting protestu opozicije protiv poskupljenja struje u banjalučkom parku Mladen Stojanović.

– Nikada ništa nećemo raditi huliganski i nasilno, već sve ljudski i civilizovano, ali ćemo naučiti sve one koji sebe smatraju “starijim” od zakona da se tako ne mogu ponašati, poručio je Begić.