Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Narednih dana u BiH pretežno oblačno, u utorak razvedravanje

oblacno(15)

U većem dijelu Bosne sutra će biti oblačno vrijeme. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjerena oblačnost. Vjetar će biti slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 1, na jugu zemlje od 3 do 7, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni.

U Bosni i Hercegovini će u ponedjeljak, 13. februara biti pretežno oblačno vrijeme. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 1, na jugu zemlje od 3 do 7, a najviša većinom između 3 i 8, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni.

U Bosni i Hercegovini će u utorak, 14. februara biti više oblačnosti prijepodne. U drugom dijelu dana razvedravanje. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 1, na jugu zemlje od 3 do 7, a najviša dnevna većinom između 3 i 8, na jugu zemlje od 10 do 14 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.