BiH

obezbijeđeni uslovi

Nastava u drugom polugodištu u RS-u od 21. januara

13/01/2021
FOTO: Ilustracija

U svim osnovnim i srednjim školama u RS-u obezbijeđeni su svi higijensko-epidemološki uslovi, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture RS-a

Nastava u drugom polugodištu u osnovnim i srednjim školama u entitetu Republika Srpska počinje u četvrtak, 21. januara 2021. godine, u skladu sa školskim kalendarom za školsku 2020/2021. godinu, javlja Anadolu Agency (AA).

“U svim osnovnim i srednjim školama u RS-u obezbijeđeni su svi higijensko-epidemološki uslovi, a cjelokupan nastavni proces biće organizovan prema utvrđenom Planu organizovanja rada u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima u školskoj 2020/2021. godini za vrijeme trajanja pandemije virusa korona”, saopšteno je danas iz Ministarstva prosvjete i kulture RS-a.

Navodi se da je olan organizovanja rada u školama u potpunosti je usklađen sa preporukama Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite te Instituta za javno zdravstvo RS, kao i sam način djelovanja i procedure u slučajevima eventulane pojave simptoma COVID-19 tokom boravka u školi kod učenika ili nastavnika.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.