skup dns-a

Nešić u Ugljeviku: Borićemo se za prosječna plata bude 2.000 KM, a penzija 50 posto plate

l_ac0499435590efafb8b8b923dbdd7ce9

“Za razvoj su potrebne konkretne mjere ali i dobra društvena klima. Zato se nećemo baviti politikantstvom i svađama koje tjeraju ljude, već načinima na koje možemo dostići prosječnu platu od 2000KM i penziju koja će biti 50% plate”, rekao je predsjednik DNS

“Ugljevik je uz Treći put i DNS, put stabilnosti i ravnomjernog razvoja Republike Srpske”, poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić nakon razgovora sa građanima Ugljevika.

Nešić je istakao da DNS ima ekonomski plan koji će podići Ugljevik i cijelu Srpsku na noge i koji predviđa podršku privredi, porodicama i mladima.

“Za razvoj su potrebne konkretne mjere ali i dobra društvena klima. Zato se nećemo baviti politikantstvom i svađama koje tjeraju ljude, već načinima na koje možemo dostići prosječnu platu od 2000KM i penziju koja će biti 50% plate”, rekao je predsjednik DNS.

„Svaki put kada dođem u moj Ugljevik dobijem novu energiju da se borim za naše ljude, da se borim za njihov bolji život“ rekao je u Ugljeviku Radislav Jovičić, kandidat DNS za predsjednika Republike Srpske.

On je dodao da će u toku svog predsjedničkog mandata raditi na tome da osnaži svaki dio Srpske i tako omogući da ljudi ostanu na svojim ognjištima i da se zaustavi odliv radno sposobnog stanovništva u inostranstvo.

„Za mene je Republika Srpska nedjeljiva i ona mora biti jedinstvena. Svaki grad, opština, mjesna zajednica, svaki čovjek je Republika Srpska. Mi moramo prvo zaustaviti propadanje i devastiranje Republike Srpske pa se onda posvetiti unapređenju i razvoju. Razvoja nema ako nije ravnomjeran. Svaki dio naše Republike ima svoje specifičnosti koje treba uvažavati i na osnovu tih specifičnih mogućnosti i resursa taj kraj kroz ulaganja i razvijati. Nama treba potpuna obnova, potpuni restart u svim oblastima društva i svim dijelovima naše prelijepe Republike. I upravo to je ono što u svom ekonomskom i političkom programu nudi Treći put DNS“ zaključio je Jovičić.