Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

srbijanski političar

Novi napad na Čedomira Jovanovića, on poručuje: To su debili, to nije Srbija

cedomir-jovanovic

Nakon što se vratio, zatekao je polupane dijelove automobila, a grupa mladića ga je vrijeđala

Liberalno-demokratska partija (LDP) saopštila je da se sinoć na Aerodromu “Nikola Tesla” dogodio incident kada su ispred ulaza u aerodromsku zgradu nepoznata lica razbila automobil predsjednika LDP Čedomira Jovanovića i uputili mu niz uvreda.

On je na aerodrom došao kako bi sačekao sina iz inostranstva, automobil je parkirao u zaustavnu traku ispred ulaza u zgradu aerodroma.

On je kazao da mu se sin javio da dolazi u Srbiju iz inostranstva gdje pohađa srednju školu.

“Pozvao me je u pola devet sa aerodroma u Amsterdamu da mi kaže da dođem da ga sačekam da odnesemo kolač u crkvu zajedno za slavu, jer je to naš dogovor – da porodica uvijek, gde god da smo, taj dan budemo zajedno. Šta da vam kažem, otišao sam tamo i parkirao auto normalno kod drugih automobila, vratio se s njim, dok sam prelazio ulicu ispred one dvije trake, terminala dva… To su debili, to nije Srbija, ali nažalost jedna budala je uvijek dovoljna i glasnija od miliona normalnih ljudi. Prošli su pored kola, izvrijeđali, uličarski repertoar, progutaš sve i ideš dalje”, rekao je Jovanović za medije u Srbiji.

Kako dodaje, prvo je došla policija iz Surčina, pa jedno odjeljenje iz 29. novembra, pa drugo odjeljenje iz 29, te da se vratio kući jutros u četiri sata.

“A pritom vozim neku smiješnu škodicu, koju sam uzeo u rent-a-car da ne bodem nikome oči. I žao mi je što ovo sad treba da bude tema. Uprkos svemu, ja i dalje mislim da u ovoj zemlji ima mnogo više normalnih ljudi i da zbog njih ne smem da dozvolim da te budale budu naše lice”, odlučan je predsjednik LDP-a.