najluđa noć

Novogodišnje ruho Banje Luke: Od večeras počinje slavlje (FOTO)

banja luka nova godina (1)

Ranije je na Trgu Krajine otvorena turistička manifestacija “Zimska varoš” s ugostiteljskim, turističkim i trgovinskim sadržajima

Banja Luka od večeras počinje da slavi novogodišnje praznike koncertom Marije Šerifović, a centar grada prepun je Banjalučana i turista koji uživaju u novogodišnjem ugođaju, javlja Anadolu Agency (AA).

Ranije je na Trgu Krajine otvorena turistička manifestacija “Zimska varoš” s ugostiteljskim, turističkim i trgovinskim sadržajima.

Pored luna parka, u “Zimskoj varoši” nalazi se i klizalište u kojem najviše uživaju najmlađi.

Svjetleći ukrasi postavljeni su duž centralne gradske ulice kao i na Trgu Krajine, u Parku Petar Kočić, te na kružnim tokovima i mostovima. Popularnu Gospodsku ulicu krasi zvjezdano nebo s hiljadu plavih lampica.

Gradska uprava Banjaluke prilikom prazničnog dekorisanja grada imala je na umu popularne “selfije” pa je tako uređeno nekoliko lokacija idealnih za ovu vrstu fotografisanja.

Na sutrašnjem dočeku Nove 2020. godine nastupiće grupa Crvena jabuka i pjevačica Jelene Tomašević, tokom dana biće obilježena i dječija Nova godina, a 1. januara nove godine turiste i domaće goste zabavljaće Aleksandra Prijović.