BiH

izlila se Željeznica

Obilne kiše u BiH ponovo aktivirale klizišta i odrone, zatrpana i cesta

29/11/2021
Foto: Facebook

U banjalučkim naseljima Dragočaj, Priječani, Obilićevo, Potok, Motike i Debeljaci usljed kiše večeras se izlila voda u dvorišta i na saobraćajnice, a nadležne gradske službe su na terenu i intervenišu

Na području Fojnice u samo nekoliko sati aktivirana su četiri odrona. Rijeka Željeznica se na nekoliko mjesta izlila iz svoga korita, a poplavljene su zelene površine i pomoćni objekti te ima povremenih prekida u cestovnoj komunikaciji na lokalnim putevima do Fojnice. Odroni su i na području Kiseljaka.

U banjalučkim naseljima Dragočaj, Priječani, Obilićevo, Potok, Motike i Debeljaci usljed kiše večeras se izlila voda u dvorišta i na saobraćajnice, a nadležne gradske službe su na terenu i intervenišu, objavljeno je na sajtu Gradske uprave Banjaluka.

Kako prenosi Srna, na terenu su Civilna zaštita, vatrogasci, Komunalna policija, ekipe Odjeljenja za komunalne poslove i druge nadležne službe.

Prema trenutnim podacima sa terena, rješavaju se problemi koje su prouzrokovale padavine u naseljima Dragočaj, Priječani, Obilićevo, Potok, Motike i Debeljaci.

“S obzirom na to da su najavljene i snježne padavine, zimska služba je u stanju pripravnosti odnosno ekipe prate stanje na terenu i reagovaće po potrebi”, navedeno je na sajtu grada Banjaluka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.