BiH

Trebinje

Oduzeto više od 47 kilograma rezanog duhana

14/05/2021
Ilustracija

Policajci su utvrdili da se u vozilu nalazi više vreća sitno rezanog duhana za koji lice D.B. nije posjedovalo ovlaštenje za trgovinu

Trebinjska policija oduzela je 47,4 kilograma sitno rezanog duhana koji je pronađen u mjestu Dražin Do u automobilu kojim je upravljalo lice iz Ljubinja čiji su inicijali D.B, saopšteno je danas iz trebinjske Policijske uprave.

Pripadnici policije zaustavili su i kontrolisali automobil “volksvagen pasat” i kontrolom utvrdili da se u vozilu nalazi više vreća sitno rezanog duhana za koji lice D.B. nije posjedovalo ovlaštenje za trgovinu.

Pretresanjem automobila oduzeta su 47,4 kilograma sitno rezanog duhana.

Trebinjska policija je, navodi se, izvela operativno-taktičnu mjeru i opservaciju kojom je otkriveno i dokumentovano krivično djelo nedozvoljena trgovina.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju, koje je naložilo da se izvještaj za krivično djelo protiv lica D.B. dostavi u redovnoj proceduri.

Policijska uprava Trebinje je za četiri mjeseca ove godine evidentirala osam krivičnih djela nedozvoljena trgovina u kojima je oduzela više od 72.000 kutija cigareta različitih marki.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.