Nagrađuju vjernost

“Oslobođenje” svim čitateljima poklanja zaštitnu masku

273A263334

Maske su 100% pamučne, perive su i moguće ih je peglati

Svi čitatelji dnevnog lista Oslobođenje u utorak, 31, marta, na poklon će dobiti zaštitnu masku za lice. Ova društveno odgovorna akcija bit će provedena na području cijele Bosne i Hercegovine, na svim prodajnim mjestima na kojima se inače može nabaviti list “Oslobođenje”.

„Osim što svakodnevno, potpuno i objektivno, izvještavamo o vanrednoj situaciji u BiH i svijetu, sada se želimo uključiti i u aktivnu borbu protiv širenja koronavirusa. Maske koje poklanjamo uz svaki kupljeni primjerak naše novine domaći su proizvod, napravljene su u Mostaru, u Modnoj konfekcija “Zlatka Vuković“.

Od kvalitetnog su platna, namijenjene za višestruku upotrebu i lako su perive, pa vjerujemo da će biti korisne našim čitateljima. Posebno u vrijeme kada vlada nestašica maski, prijeko potrebnih građanima BiH.

Ujedno ovom akcijom nagrađujemo vjernost naših čitatelja koji ni tokom vanredne situacije ne prestaju čitati svoju novinu“, objašnjava Vildana Selimbegović, glavna i odgovorna urednica dnevnog lista “Oslobođenje”.

Kvalitet zaštitnih maski koje će dobiti čitatelji “Oslobođenja” potvrdio je Euro inspekt d.o.o. Sarajevo. Maske su 100% pamučne, perive su i moguće ih je peglati.