Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Osvanuli grafiti na bilbordima u Sarajevu (FOTO)

BiH

grafiti na bilbordu (2)

Na bilbordima za brand STR8 u Sarajevu osvanuli su grafiti sa personaliziranim istinama umjetnika. Šarene boje i zanimljive istine uz prateće ilustracije upotpunile su priču koja stoji iza ovog branda. Neobična kampanja #Sprayyourtruth ima za cilj da ohrabri jači spol da otkrije svoju unutarnju istinu.

Brand STR8, vjerni pratilac muškaraca već duži niz godina, pokrenuo je #Sprayyourtruth kampanju sa ciljem da ohrabri jači spol da otkrije svoju „unutarnju istinu“. Povodom početka kampanje na ulicama glavnog bh. grada postavljeni su bilbordi sa jednostavnom komunikacijom SPRAY YOUR TRUTH.

grafiti na bilbordu (1)

Par dana su bilbordi bili prazni, a onda je uslijedila neobična reakcija.

Anonimni umjetnici su odgovorili na izazov i „nasprejali“ svoju istinu, te tako kreirali prve ručno rađene bilborde u BiH koji poručuju: Music Is My Life, If I Can Dream It I Can Do It, Art Is Creativity, Creativity Is Passion, Passion Is Art.

grafiti na bilbordu (3)

Bilbordi su samo jedan segment aktuelne kampanje koja promoviše novu liniju mirisa Live True, namjenjenu hrabrim muškarcima kojima nije problem otkriti emocije. Kampanja će biti upotpunjena i nagradnim takmičenjem koje počinje 15. maja a biti će ozvaničeno zanimljivim eventom u Sarajevu na kojem će grafiteri još jednom biti u prilici pokazati šta znaju, a sve uz DJ-a i ulične plesače.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu STR8 BiH.