Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pale

Otac tvrdi da mu je sina grupa vršnjaka zatrpavala snijegom

os srbija (1)

Iz PU Istočno Sarajevo rekli su nam da im ovaj slučaj nije prijavila ni škola, ni ljekarska ustanova

Grupa od sedam ili osam đaka je mog jedanaestogodišnjeg sina, koji je peti razred Osnovne škole “Srbija” u Palama, gađalo grudvama i zatrpavalo snijegom, nakon čega se on žali na bolove u grudnom košu, zbog čega je i danas na ljekarskim pregledima.

Rekao je to za “Nezavisne” ogorčeni otac ovog dječaka, koji ističe da o svemu postoji i snimak sa školskog video-nadzora, ali mu radnici škole nisu dali da ga pogleda.

“U prošli petak, ispred škole, na njihovom odbojkaškom igralištu, desilo se da njih sedam-osam iz razreda istuku svog druga, njihovog uzrasta”, naveo je ovaj otac.

Prvo ih je njegov sin, kako kaže, gađao grudvama, nakon čega su oni počeli da trče za njim.

“Jedan od njih ga je oborio, a onda su pritrčali i ostali. Oni su ga valjali u snijeg, on je bio kao Snješko Bijelić. Čitav dan je potom bio mokar u školi”, rekao je ovaj roditelj u izjavi za “Nezavisne”.

Sanja Marković, direktor OŠ “Pale”, rekla je za Nezavisne u kratkom telefonskom razgovoru da je trenutno zauzeta, te da će nas kasnije kontaktirati da bi nam dala izjavu.

Iz PU Istočno Sarajevo rekli su nam da im ovaj slučaj nije prijavila ni škola, ni ljekarska ustanova, ni roditelj, ali da će odmah postupiti na osnovu navoda koji su se pojavili u medijima.