Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otvoren prvi Božićni sajam u Prozor-Rami

sajam_prozor_rama

Prvi Božićni sajam, koji je organizirao KSC Prozor-Rama, pod pokroviteljstvom Općine i uz podršku brojnih donatora i volontera Crvenog križa i Srednje škole Prozor, svečano je otvoren danas u Prozoru-Rami.

Na svečanom otvorenju nastupili su Kulturno-umjetnička društva “Donja Rama” i “Hrvatska sloga”, a božićne pjesme otpjevala je Katarina Zadro.

Posebne impresije na nazočne ostavilo je pjevanje Marka Bošnjaka, male ramske zvijezde, a prije samog dolaska sv. Nikole, publiku su razveselile članice VS “Arabella”.

Djeca i nazočni imali su priliku fotografirati se sa sv. Nikolom, zatim uživati u radovima učenika osnovnih škola, udruge “Djeca nade”, te mnogobrojnim drugim doniranim ručnim radovima, kolačima i ukrasnim predmetima koji su bili izloženi na tom humanitarnom sajmu u posebno urađenim drvenim kućicama.

Druženje i ugodni razgovori nastavili su se uz kuhano vino koje je pripremila Župa Srca Isusova Prozor i don Stipo Knežević, a u 18 sati biti će upriličeno paljenje treće svijeće, na kružnom toku u toj općini, dok će u 19 sati biti održan koncert “PAB Benda-a”.