Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

suzana radanović

“Palim dvije svijeće, jednu Davida, drugu za duše onih koji su ga ubili”

suzana radanovic

Davidovi posmrtni ostaci će 12. marta biti prevezeni u gradić Wiener Neustad, u Austriji, gdje će biti sahranjeni na tamošnjem groblju “Friedhof der Stadt”, 15. marta 2019. godine

Suzana Radanović, majka ubijenog mladića Davida Dragičevića, pojavila se u Banjoj Luci i u kapeli Hrama Hrista Spasitelja večeras zapalila svijeću za svog sina, čije će tijelo 12. marta biti ekshumirano na Novom groblju u Banjaluci.

Upalila je još jednu svijeću.

„Da upalim svijeće i za duše onih koji su ubili mog sina. Bog sve vidi“, rekla je Suzana.

Davidovi posmrtni ostaci će 12. marta biti prevezeni u gradić Wiener Neustad, u Austriji, gdje će biti sahranjeni na tamošnjem groblju “Friedhof der Stadt”, 15. marta 2019. godine.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, ranije je rekao da neće dozvoliti da posmrtni ostaci njegovog ubijenog djeteta ostanu u “zločinačkoj državi”.

Suzana Radanović i Davor Dragičević, roditelji ubijenog Davida, svoga sina sahraniće dva puta.

Taj užas priredile su im, vrlo svjesno, takozvane institucije Republike Srpske koje nisu dozvolili niti dozvoljavaju da se riješi slučaj ubistva Davida Dragičevića, piše Slobodan Vasković na svom blogu.

Ekshumacijom i odvoženjem tijela ubijenog Davida iz “Geto-Banjaluka”, otpočeo je i progon ubijenih.

Progon živih, koji se na bilo koji način suprotstave hunti Dragana Lukača, traje već mjesecima, ali niko ništa ne preduzima, piše Vasković.

Progon, pritisci i brutalnost hunte, međutim, ne sprečavaju ljude da se svako veče okupljaju u crkvenoj porti i pale svijeće za ubijenog Davida.