BiH

PDP: Potpuno izvjesna pobjeda

18/09/2016

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da očekuje da će ova stranka imati najmanje tri ili četiri odbornika u Skupštini opštine Sokolac, tako da bi sa ostalim strankama Saveza za promjene mogla realizovati sve zajedničke projekte.

Prema njegovim riječima, građani Sokoca prepoznali su iskrenu politiku Saveza za promjene koji može napraviti velike stvari za ovu opštinu, a evidentna je podrška građana zajedničkom kandidatu za načelnika Milovanu Bjelici /SDS/.

Borenović je na predizbornoj tribini na Sokocu rekao da bi PDP trebalo da ostvari jedan od najboljih izbornih rezultata od osnivanja.

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić rekao je da je Sokolac uvijek bio opština gdje je PDP ostvarivao dobre rezulatate, navodeći da stranka ovdje ima kontinuitet i da bi bio zadovoljan kada bi osvojila četiri odbornička mjesta.

Predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Miroslav Divčić istakao je da je u programu ove stranke izgradnja šetališta, izgradnja 25-metarskog bazena u okviru sportske dvorane i asfaltiranje ulica i pješačkih staza u dužini od pet kilometara.

Prema njegovim riječima, realizacija ostalih projekata biće usklađena u okviru strategije razvoja infrastrukture u ovoj opštini.

Divčić je istakao da je u programu stranke izdvajanje jednokratnih novčanih pomoći za novorođenče u iznosu 400 KM, izdvajanje jednokratnih novčanih pomoći ugroženim građanima posredstvom Centra za socijalni rad, obezbjeđivanje studentskih stipendija za deficitarna zanimanja i drugo.

Na javnoj tribini predstavljena je odbornička lista stranke od 25 odbornika.

Komentari