Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

PDP: Zašto Radojičić ne pita Lukača ko je ubio Milana Vukelića

BiH

igor radojicic34

Iz Partije demokratskog progresa (PDP) pitaju gradonačelnika Banje Luke Igora Radojičića zašto na današnjem sastanku ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču nije postavio i pitanje – ko je ubio Milana Vukelića.

Kako je saopćeno iz PDP-a, Milan Vukelić je prije tačno devet godina ubijen na monstruozan način u naselju Starčevica i to samo zato što je pokušavao da se suprotstavi kriminalu i korupciji ogromnih razmjera i otimačini gradskog zemljišta u Banjoj Luci.

Ovo ubistvo, koje je do danas ostalo neriješeno, bacilo je, navodi PDP, ljagu na grad Banju Luku i pokazalo “da se svakome ko se suprotstavi gradskom kriminalu može desiti da ostane bez glave“.

-Radojičić je prvim potezima povećanja broja potpredsjednika i načelnika odjeljenja pokazao da se mnogo ne razlikuje od ostatka SNSD-a koji nagomilava svoje članstvo u birokratskom aparatu. Očekujemo da se, osim udomljavanja članova vladajuće koalicije, novi gradonačelnik Banje Luke pozabavi i ogromnim problemima u gradu i da, za početak, što prije saznamo ko je ubio Milana Vukelića – poručuju iz PDP-a.