BiH

Mirsad Vilić

Pojačane mjere zaštite Tadićeve i njene porodice

01/06/2020

Vilić je istakao da je Direkcija za koordinaciju policijskih tijela dodatno podigla nivo bezbjednosti štićene osobe i njene porodice

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Mirsad Vilić rekao je Srni da je ova bezbjednosna agencija podigla nivo zaštite glavnog tužioca Tužilaštva BiH Gordane Tadić i njene porodice nakon što su dobili prijetnje putem društvenih mreža.

“Prijetnje upućene Tadićevoj i njenoj porodici putem društvenih mreža analiziraju nadležne policijske agencije i Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH”, rekao je Vilić.

Vilić je istakao da je Direkcija za koordinaciju policijskih tijela dodatno podigla nivo bezbjednosti štićene osobe i njene porodice.

“Podignute mjere i radnje ostaće na snazi do daljeg”, naglasio je Vilić.

On je rekao da je Direkcija za koordinaciju policijskih tijela u stalnom kontaktu sa Ministarstvom bezbjednosti u Savjetu ministara, Obavještajno-bezbjednosnom agencijom i nadležnim policijskim agencijama koje su uključene u ovaj slučaj i rade na ovom predmetu.

“Utvrđujemo činjenično stanje i da li su prijetnje poslane s lažnih profila i ko stoji iza toga”, naveli su iz Obavještajno-sigurnosne agencije BiH.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.