Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Pokušali izaći iz BiH s krivotvorenim dokumentima Francuske

03/08/2018

Službenici Jedinice granične policije Gradiška u četvrtak su slobode lišili dvojicu stranih državljana koji su izjavili da dolaze iz Sirije, a koji su prethodno s krivotvorenim osobnim iskaznicama Republike Francuske pokušali izaći iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška.

Daljnjim provjerema je utvrđeno da navedene osobne iskaznice potražuje Interpol kao ukraden/izgubljen dokument, priopćila je Granična policija u petak.

Strani državljani nalazili su se u autobusu koji prometuje na relaciji Sarajevo – Zagreb.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo krivotvorenja isprave o događaju je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Banja Luci.

Prema njegovom nalogu, krivotvorene osobne iskaznice Francuske su privremeno oduzete, a protiv dvojice uhićenih toj će instituciji biti dostavljeno izvješće o kaznenom djelu.

Strani državljani nisu posjedovali dokumente na osnovu kojih bi se mogao utvrditi njihov stvarni identitet, te su predani pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH na daljnje postupanje, navodi se u priopćenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.