Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pretresli mu stan

Policija u BiH uhapsila muškarca koji je na Facebooku prijetio Vučiću i Mariću

Aleksandar-Vucic-cirilica

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik, izvršili su pretres objekata koje koristi lice lišeno slobode

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS  lišili su slobode lice M.M. iz Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija, izjavila je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću entitetskog  MUP-a Mirna Miljanović.

“Postupajući po zahtjevu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, utvrđeno je da je ovo lice na društvenoj mreži Facebook napravilo više objavama u kojima je uputio prijetnje predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije Happy Milomiru Mariću i Jovani Grgurević”, istakla je Miljanovićeva.

Prema njenim riječima, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik, izvršili su pretres objekata koje koristi lice lišeno slobode, odakle su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelima.

Sve aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, dodala je Miljanovićeva.