Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

podržavamo

Poreska uprava RS se oglasila nakon hapšenja svog inspektora

poreska-uprava-3 (1)

Iz Poreske uprave povodom hapšenja inspektora Područnog centra Prijedor saopšteno je da će po dobijanju zvaničnih informacija odlučiti o pokretanju disciplinskog postupka

Poreska uprava Republike Srpske u vezi sa današnjim hapšenjem inspektora Područnog centra Prijedor Poreske uprave RS zbog sumnje da je počinio krivično djelo primanja mita, saopštila je da podržava aktivnosti policije i tužilaštva na suzbijanju korupcije i kriminala u ovom entitetu u Bosni i Hercegovini, javlja Anadolu Agency (AA).

“Po dobijanju zvaničnih informacija o ovom predmetu od istražnih organa, u skladu sa zakonom odlučićemo i o pokretanju disciplinskog postupka protiv ovog inspektora”, navodi se u saopštenju iz Poreske uprave RS-a.

Dodaje se da je jedan od strateških ciljeva u radu Poreske uprave RS, pored borbe protiv sive ekonomije, podrška suzbijanju korupcije i kriminala tako da su odlučni da iz svojih redova odstrane sve one koji su skloni činjenju krivičnih djela i koji ih čine, tako da ove aktivnosti idu u prilog tome.

“Poreska uprava RS i ovom prilikom poziva građane da prijave svaki oblik koruptivnog ponašanja službenika Poreske uprave RS”.