Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Porodica Pašić se na Facebooku dirljivom objavom oprostila od malog Denisa

denis – chiara

Nedavni zločin iz Pule zgrozio je cijeli region, a posebno je potresao dječakovu rodbinu u Bosni i Hercegovini.

Podsjetimo, Chiara Pašić, rođena Rojnić (32), osumnjičena je za ubistvo vlastitog trogodišnjeg djeteta Denisa. Kako se neslužbeno saznaje, ondje se porodica iz Bosne i Hercegovine nedavno doselila u stan pokojnog djeda.

U zločinu joj je pomogla i 14-godišnja štićenica doma u Puli, a nakon što su dijete ubile u stanu, bacile su njegovo pothlađeno tijelo u plićak luke Mandrač, nedaleko od Pule.

Na Facebooku se rodbina oprostila od Denisa iz Velike Kladuše uz dirljivu poruku. Uz objavu je napisano i nekoliko stotina komentara ogorčenih prijatelja porodice Pašić.

“Neopisiv gubitak,neizmjerna bol,velika praznina…sve je ono sto nam ostaje iza tebe. Ali sabur je za nas ljude..da sutimo,da trpimo i da se boljem nadamo…Svjesni smo da taj gubitak ne moze nista nadoknaditi,tu bol nista izlijeciti,niti tu prazninu nikad vise ispuniti.Ali zato mozemo da se molimo za tebe u nadi da ce nam Allah dz.s. molitve uslisiti,mozemo da te pamtimo ko najljepse bice priraslo nasim srcima..Allah dz.s. ce te nagraditi svojim Dzennetskim ljepotama duso nasa mala jer si malehan i neiskvaren ko ovaj zli svijet kojeg nesto vise nisi ni upoznao…”, stoji na Facebook profilu Ramiz-Elvedina Pašić.

“S tobom odlazi dio nas”, piše u drugoj objavi.