BiH

milorad dodik

Predsjedavajući Predsjedništva BiH čestitao Bidenu Dan nezavisnosti

04/07/2021

- Uz najbolje želje Vama lično, kao i Vašoj porodici, ali i narodu SAD, izražavam duboko poštovanje i upućujem najiskrenije čestitke povodom velikog praznika - Dana nezavisnosti SAD - naveo je Dodik.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku SAD-a Josephu Bidenu 4. jul, Dan nezavisnosti SAD.

– Vaša zemlja je prošla istorijski i važan put od tog dana, davne 1776. godine, kada su članovi Drugog kontinentalnog kongresa usvojili Deklaraciju o nezavisnosti. Svi vaši podvizi postignuti od tog važnog dana do danas, koji su se odrazili na cijeli svijet, zaslužuju iskrene čestitke – naglasio je Dodik u čestitki.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH izrazio je uvjerenje da će odnosi između BiH i SAD biti dalje unapređivani, u duhu uzajamnog poštovanja i saradnje u svim sferama, saopšteno je iz Kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

– Uz najbolje želje Vama lično, kao i Vašoj porodici, ali i narodu SAD, izražavam duboko poštovanje i upućujem najiskrenije čestitke povodom velikog praznika – Dana nezavisnosti SAD – naveo je Dodik.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.