BiH

Predsjednica Hrvatske ostala u Potočarima i nakon odlaska većine delegacija

11/07/2015

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zadržala se u Memorijalnom centru Potočari i nakon odlaska većine delegacije.

Nakon što je održala govor na komemoraciji, Grabar-Kitarović je položila bijeli ljiljan na spomen obilježje noseći bijelu maramu na glavi koju nije skidala i kad je izašla iz dijela gdje su mezari Srebreničana.

Ona je željela pogledati detaljnije fotografije u Muzeju genocida, a prisutni su je srdačno dočekali.

Mnogi su htjeli napraviti fotografiju sa hrvatskom predsjednicom, a bukvalno se napravio red onih koji su je željeli pozdraviti.

Komentari

3 Comments

 1. Zdravko Lozar

  11/07/2015 at 23:07

  HRVATSKA PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR KITAROVIC SE, KAO POKROVITELJICA BLEIBURGSKE TRAGEDIJE KOJA SE ZBILA PRIJE 70 GODINA U KOJOJ SU TITOVI PARTIZANI POUBIJALI VISE OD 40 TISUCA HRVATA ,POJAVILA DAN RANIJE I SASVIM PRIVATNO ODALA POCAST ZRTVAMA ZLOCINA. DANAS JE TO UCINILA UZ VELIKU MEDIJSKU POZORNOST U SREBRENICI. POSTAVLJA SE PITANJE ; ZASTO SE NIJE POJAVILA U BLEIBURGU NA DAN SJECANJA NA JEDNU OD NAJVECIH TRAGEDIJE HRVATSKOG NARODA ? ZASTO SE NIJE PONIJELA DRZAVNICKI DOSTOJANSTVENO I TRAZILA REVIZIJU POVIJESTI KOJU SU PISALI ZLOCINCI NAD HRVATSKIM NARODOM I ISTOVREMENO AKTUALNI NASLIJEDNICI BOLJSEVICKE DIKTATURE? PREDSJEDNICA JE PROPUSTILA JEDINSTVENU PRILIKU OTVORITI RASPRAVU I UVOD U LUSTRACIJU BEZ KOJE SE NECE I NEMOZE NAPRIJED .
  HRVATSKOM NARODU JE PREDSJEDNICA OSTALA DUZNA JEDNO VELIKO PREDIZBORNO OBECANJE KOJE ONA JEDNOSTAVNO IZBJEGAVA ISPUNITI.POMESTI SMECE U SVOJEM DVORISTU A POTOM SE OKRETATI SUSJEDIMA I NJIHOVIM PROBLEMIMA.

 2. Angelo koljenovic

  12/07/2015 at 00:10

  Plemenia Gospodja Cestitam.

 3. Igor

  17/07/2015 at 18:57

  Zdravko,imas na tastaturi dugme koje trebas da pritisnes i da pises malim slovima i nema potrebe da se deres jer svi mi dobro cujemo :)

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.