Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

u nedjelju kiša

Proljeće kao da je poranilo, temperature će rasti do 17 stepeni

tuzla jesen ljeto sunce vrijeme

Jutarnja temperatura zraka većinom će se kretati između 1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna između 7 i 13, na jugu do 16 stepeni

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti.

Vjetar slab, južnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom će se kretati između 1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna između 7 i 13, na jugu do 16 stepeni.

U petak će u Bosni i Hercegovini biti djelomično vedro. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16 stepeni.

U subotu se prognozira mala do umjerena naoblaka. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 5 i 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 10 i 17 stepeni.

U nedjelju se očekuje jače naoblačenje koje će u drugoj polovini dana usloviti kišu. Glavnina padavina na području Hercegovine, zapada i jugozapada Bosne. Vjetar umjerene jačine južnog smjera, povremeno sa jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 18 stepeni.