BiH

Vrhbosanski nadbiskup

Puljić o smrti Bandića: Iz iskrene zahvalnosti Bogu ću preporučiti njegovu dušu

28/02/2021

Milan Bandić, gradonačelnik glavnog grada Hrvatske, Zagreba preminuo je u 66. godini od posljedica srčanog udara

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić uputio je u nedjelju obitelji, rodbini, suradnicima i Gradu Zagrebu izraze sućuti povodom smrti gradonačelnika Milana Bandića, javlja Anadolu Agency (AA).

“U jutarnjim satima sam primio tužnu vijest da je umro gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić. Tim povodom upućujem najiskrenije izraze kršćanske sućuti najprije bližoj i daljnjoj rodbini. Zatim Gradu Zagrebu za kojeg je izgarao i ‘dogorio’, jer ga je volio, kao što je volio hrvatski narod i svoju rodnu grudu. Upućujem iskrenu sućut svim njegovim suradnicima u Upravi Grada Zagreba”, naveo je Puljić u svojoj poruci.

Dodao je da posebno upućuje svoje molitve Bogu za njegovu dušu “da ga Gospodin primi i obasja vječnim svjetlom i zagrli svojom božanskom ljubavlju. Sve ljudsko slabo da mu milosrdno oprosti”.

“Iz iskrene zahvalnosti Bogu ću preporučiti njegovu dušu jer je imao srca za obespravljene i one koji su trpjeli posljedice rata. Uz sav njegov stil života, nosio je ono što mu je pokojna majka usadila u srce”, naveo je kardinal Puljić.

Milan Bandić, gradonačelnik glavnog grada Hrvatske, Zagreba preminuo je u 66. godini od posljedica srčanog udara.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.