Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Istočno Sarajevo

Radar “Ramer” mijenja poziciju, poznato gdje će sada “loviti vozače”

radar

Iz Policijske uprave apeluju da učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise da bi svoju i bezbjednost drugih podigli na što viši nivo

Radarski sistem “ramer” kontrolisat će do 30. maja brzinu vozila na području Istočnog Sarajeva, bez zaustavljanja, u obje saobraćajne trake, te u svim dnevnim i noćnim uslovima, najavljeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Uređaj istovremeno registruje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila, te posjeduje memoriju na koju policijski službenik ne može uticati, čime se eliminiše mogućnost korupcije, navodi se u saopštenju.

U prva tri mjeseca na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je 59 saobraćajnih nezgoda u kojima je uzrok bila neprilagođena brzina, što predstavlja 32 odsto od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda.

Iz Policijske uprave apeluju da učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise da bi svoju i bezbjednost drugih podigli na što viši nivo.