BiH

sastanak s kandidatima

Radončić dao podršku kandidatima Koalicije za Mostar

14/12/2020

Nositelj liste Koalicije za Mostar Zlatko Guzin kratko je kazao kako on nije političar, ali da je prihvatio kandidaturu za mostarskog gradonačelnika jer je osjetio dužnost prema građanima Mostara i gradu

Koalicija za Mostar može dati novu snagu jedinstvenom Mostaru, izjavio je u ponedjeljak u Mostaru predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić.

Prvi čovjek SBB-a sastao se s kandidatima Koalicije za Mostar za predstojeće lokalne izbore u Mostaru te je tom prigodom kazao kako Mostar može biti točka spajanja Federacije BiH.

– Do sada smo naučili da su konflikti ovaj grad koštali zaostajanja i podjela. Mi smo odavno rekli da Mostar na dvoje znači podjela BiH na troje, i mi to nećemo dozvoliti – poručio je.

Istaknuo je kako buduća gradska vlast treba brinuti o sudbini grada, a ne o podjeli proračuna, te je pozvao građane da u nedjelju, 20. prosinca, izađu na izbore u Mostaru i da svoje povjerenje daju onima za koje misle da će ga opravdati.

Nositelj liste Koalicije za Mostar Zlatko Guzin kratko je kazao kako on nije političar, ali da je prihvatio kandidaturu za mostarskog gradonačelnika jer je osjetio dužnost prema građanima Mostara i gradu.

Koaliciju za Mostar čine SDA, SBB, DF, Stranka za BiH i BPS.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.