Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Ranka Mišić nakon napada u Skupštini RS završila u bolnici

29/12/2015

Predsjednica Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić primljena je u ponedjeljak uveče, iza 22 sata, u ambulantu hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka, zbog povišenog krvnog pritiska, te jakih bolova u predjelu glave i kičmenog stuba, javlja televizija BN.

Mišić je upućena na kontrolne preglede u Univerzitetsko-klinički centar gdje će joj biti urađen CT snimak glave i kontrolni pregled kičme. Naime, ona je jesenas operisala dva pršljena na Klinici za neurologiju UKC RS.

Predsjednica Sindikata je tokom protesta protiv donošenja novog zakona o radu, održanih ispred Narodne skupštine, bila oborena na zemlju prililikom pokušaja proboja policijskog kordona, kada je primila i udarac u glavu.

Takođe, Mišić je grubo fizički maltretirana od strane obezbjeđenja u Narodnoj skupštini, koje ju je u pokušaju nasilnog izbacivanja iz skupštinske sale vuklo po podu.

U međuvremenu iz Saveza sindikata Republike Srpske su najavili da će se u utorak oglasiti o daljim koracima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.